Pogosta vprašanja

Pogosta vprašanja

 

KAKO POSTANEM KUPEC?

V vrstici »MOJ RAČUN« izpolnite vsa polja s podatki, ki jih potrebujemo za prejem in izvedbo vašega naročila. S potrditvijo ustvarite nov uporabniški račun.

 

POSTOPEK NAKUPA:

Izdelek, ki ga želite kupiti, dodajte v nakupovalno košarico s klikom »dodaj v košarico«. Košarica se razkrije vedno, ko se z miško postavite nanjo. S klikom »na blagajno« boste preusmerjeni na stran »blagajna«. V tem meniju lahko tudi dodajate in odstranite izdelke, v kolikor ste jih po pomoti v košarico dodali preveč ali premalo. Ko opravite nakup, prejmete povratni mail.

 

KAKO PLAČAM NAROČENE IZDELKE?

Obstajajo naslednji načini plačila:

NAKAZILO NA TRR PO PREDRAČUNU:

Kupec prejme na elektronski naslov predračun, ki ga poravna preko spletne banke ali položnice na banki ali pošti. V tem primeru znesek pakiranja in poštnine znaša 3,50 EUR.

Pri naročilu nad 70,00 EUR, se poštnina NE obračuna.

PREKO PAYPALA:

Kupec poravna kupnino preko PAYPAL sistema, poštnina v tem primeru znaša 4,50 EUR, in je enaka ne glede na znesek nakupa.

TUJINA:

Plačilo možno preko PAYPAL sistema. Poštnina za tujino znaša 6,50 EUR.

V nekaterih primerih je možen tudi osebni prevzem izdelkov po v naprej dogovorjeni lokaciji in datumu prevzema. V tem primeru nas kontaktirajte na elektronski naslov kaatbags@gmail.com. Ta opcija je možna občasno, saj zahteva več usklajevanja in prilagajanja.

 

NA KAKŠEN NAČIN BO IZDELEK DOSTAVLJEN IN KAKŠNA JE POŠTNINA?

Dostavo pogodbeno vrši Pošta Slovenije. V kolikor vas ob obisku poštarja ni doma, vam pusti obvestilo o pošiljki, s katerim izdelek prevzamete na pošti.

Znesek poštnine je odvisen od načina plačila in kraja pošiljanja paketa. V kolikor kupnino poravnate po predračunu (spletna banka ali položnica), znaša poštnina 3,50 EUR, ob nakupu izdelkov nad 70,00 EUR pa brezplačna. Najbolj priporočljiv je ta način plačila, saj je najbolj priročen, enostaven, predvsem pa cenejši.

 

KAKO PA JE Z OSEBNIM PREVZEMOM?

Naročene izdelke je možno po predhodnem dogovoru tudi osebno prevzeti v Ljubljani-Šiška. Osebni prevzem je odvisen od mnogih dejavnikov, zato je NUJEN predhodni dogovor. V primeru osebnega prevzema, stroška poštnine NI.

 

KJE LAHKO V ŽIVO VIDIM VAŠE IZDELKE?

Lastne trgovine žal še nimamo, zato ogled v »živo« za enkrat še ni mogoč. V rubriki »Kje se vidimo«, pa stalno objavljamo podatke o sejmih, stojnicah ali dogodkih, kjer nas lahko srečate in si ogledate naše izdelke.

 

KAJ ČE Z KUPLJENIM IZDELKOM NISEM ZADOVOLJEN?

Naši izdelki so popolnoma ročno izdelani in v vsakega izmed njih je vloženega izjemno veliko truda. Fotografije na spletni strani so po tehničnih zmožnostih realne, v kolikor pa ste si izdelek kljub temu predstavljali drugače, ga lahko vrnete, v originalni embalaži, nenošenega, neuporabljenega in nepoškodovanega. V tem primeru nam pišite na kaatbags@gmail.com , da se dogovorimo za opcijo, ki bo v obojestransko korist in zadovoljstvo.

 

NEKAJ SE JE UNIČILO, STRGALO, POKVARILO … KAJ PA ZDAJ?

Nič hudega! Vsa manjša popravila, ki so v naših zmožnostih, vam seveda opravimo brezplačno, po predhodnem dogovoru in zmožnostih.

 

IMAM VPRAŠANJE, PA NE NAJDEM ODGOVORA …

Ni problema. Pišite nama na kaatbags@gmail.com, napišite vprašanje v uporabniškem profilu, ali pa kliknite KAAT na FB-ju . V najkrajšem času vam odgovoriva Kaja ali Nik.