O nas

KDO SE SKRIVA ZA KAAT BAGS

Ideja za nastanek znamke KAAT je pravzaprav vzklila na družinskih tleh in združila šiviljsko znanje starejše generacije z idejami mlajše, vse skupaj pa združeno z vsestransko ljubeznijo do ustvarjanja.

Nastanek KAAT ima za seboj zanimivo zgodbo, vse se je namreč pričelo z zlomom noge, ki je zahteval dolgo bolniško, nakup prvega šivalnega stroja in učenje šivanja s pomočjo spleta … nastanek prvih nahrbtnikov za osebno uporabo, nato pa dodatna naročila, povpraševanje prijateljic in kasneje tudi prepoznavnost in povpraševanje drugih.

Oblikujeva, krojiva, reževa, šivava … skratka … ustvarjava Kaja in NIK.

 

Kdo sva?

Kaja – športnica po duši in bodoča magistrica razrednega pouka. Večna ljubiteljica torb, torbic, nahrbtnikov in nasploh vseh modnih dodatkov, ki so lahko pika na i vsakemu outfitu. Skoraj vsako leto za Božič, rojstni dan, ali pa kar tako vmes, sem si zaželela novo torbico ali kaj podobnega. Ko pa sem si nekega dne zaželela nahrbtnik po mojih zamislih, sem se z očetovo pomočjo lotila šivanja in ga sešila. Ob navdušenju družinskih članov in prijateljev sem nato dobila dodaten zagon in ustvarjalna žilica me je silila naprej. Zdaj sem nekako idejni vodja za nove kolekcije in glavna šivilja.

Nik – športnik po duši in bodoči magister kinezologije. Poleg vsega strastni ljubitelj nogometa in športa nasploh. Razvoj KAAT je moja naloga, tako v tehničnem, kot v poslovnem smislu. Vedno poln idej za prihodnost, izboljšave, dodelave in nabavo novih strojev, saj prav vse od začetka do zadnjega detajla izdelava popolnoma sama. Moje delo je moja zabava in moj izziv. Vsak dan pripravljen na vse in še več…

 

V ČEM SMO DRUGAČNI

Načelo KAAT izdelkov je preprostost, drugačnost in dostopnost. V poplavi podobnih izdelkov na trgu, je KAAT drugačen, saj se neprestano izpopolnjuje. Prepoznali ga boste po roza ključku na zadrgi in detajlu, ki je odvisen od kolekcije. Prav vsak izdelek, je pravzaprav del naju, saj pri izdelovanju neskončno uživava in prav vsaki peresnici, torbici ali nahrbtniku posvečava ogromno pozornosti. Vsi izdelki KAAT so od začetka do konca plod najinih rok, od krojenja, šivanja in dodelave. Vsi materiali so skrbno izbrani, kvalitetni in v koraku s trenutnimi trendi. Vedno znova odkrivava nove kombinacije in možnosti za izboljšavo, saj naju tudi povpraševanje vodi k inovativnosti. Vse izdelke želiva tudi čim bolj približati kupcem, predvsem pa nuditi kvaliteto po realnih cenah. Zato lahko rečemo, da so izdelki KAAT ob enem modni in ekstravagantni, kot tudi enostavni, predvsem pa uporabni.