Dostava in poštnina

Dostava in poštnina

 

Vaše naročilo oddano v spletni trgovini KAATbags, bo pregledano v čim krajšem možnem času, običajno še isti dan, najkasneje pa naslednji delovni dan po oddaji naročila. V skrajnih primerih, ko tega ni možno izvesti, vas bomo o tem obvestili na spletni strani v rubriki KAJ JE NOVEGA.

V kolikor za nakup izberete izdelke, ki so označeni »NA ZALOGI«, vam po potrditvi naročila, plačanem predračunu oziroma potrditvi drugega načina plačila izdelek odpošljemo, za kar si vzamemo do 5 dni časa. Vsak izdelek KAAT je namreč narejen popolnoma ročno, vsakemu posebej se posvečamo s največjo mero pozornosti in natančnosti, kar seveda zahteva svoj čas. Trudimo se, da bo vsak naročen izdelek pri vas v razumljivem roku, včasih pa pride tudi do zamude, o čemer vas predhodno obvestimo.

V kolikor izberete izdelek, ki trenutno »NI NA ZALOGI«, se rok dobave podaljša za 5 delovnih dni.

Nujno, nujno bi potrebovali izdelek, le tega pa ni na zalogi? Pišite nama! Po oddaji naročila naju osebno kontaktirajte na kaatbags@gmail.com, pokličite Kajo na telefon 031/657720 ali Nika na telefon 070/828535 in potrudila se bova, da bo željeni izdelek čim prej pri vas.

Paket vam dostavi Pošta Slovenije. V kolikor vas v času dostave paketa ni doma, vam poštar pusti obvestilo o prejeti pošiljki, s katerim lahko paket dvignete na pošti. Bodite pazljivi, saj vas bo paket na pošti čakal le 15 koledarskih dni, po preteku tega roka, pa se bo vrnil k nama v Moravče. To pa predstavlja dodatne in ne tako majhne stroške, zato za prevzem pošiljke na pošti ne čakajte do zadnjega dne, saj je v primeru vračila potrebno ponovno plačati poštnino.

Poštnina je odvisna od načina plačila in zneska nakupa:

NAKAZILO NA TRR PO PREDRAČUNU:

Kupec prejme na elektronski naslov predračun, ki ga poravna preko spletne banke ali položnice na banki ali pošti. V tem primeru znesek pakiranja in poštnine znaša 3,50 EUR. Pri naročilu nad 70,00 eur, se poštnina NE obračuna.

PREKO PAYPALA:

Kupec poravna kupnino preko PAYPAL sistema, poštnina v tem primeru znaša 4,50 EUR, in je enaka ne glede na znesek nakupa.

TUJINA:

Plačilo možno preko PAYPAL sistema. Poštnina za tujino znaša 6,50 EUR.

Naročene izdelke je možno po predhodnem dogovoru tudi osebno prevzeti v Ljubljani-Šiška. Osebni prevzem je odvisen od mnogih dejavnikov, zato je NUJEN predhodni dogovor. V primeru osebnega prevzema, stroška poštnine NI.